Plantencentrum

In Lanscap vind je een ruim aanbod aan tuinplanten. Onze planten staan buiten, zodat ze aangepast zijn aan alle weersomstandigheden. Zo kunnen we sterke en kwaliteitsvolle planten aanbieden.

Outdoorshop

In onze outdoorshop vind je allerlei tuinbenodigdheden en accessoires. Laarzen van Hunter, regenjassen van Rains, parasols van Jardinico, Zeno tuinhaarden, rieten draagtassen van Lolo Deco, kaarsen van Ester en Erik, barbecues van Morsø en oneQ,… We bieden ook een ruim en exclusief assortiment tuinmeubels aan. Hier kiezen we voor de bekendere skandinavische merken Skargaarden, Houe, Skagerak,…

Wat nog meer

Ben jij opzoek naar tuinmaterialen om in jouw tuin mee aan de slag te gaan? Ook hier hebben we een passend assortiment voor je klaar. Spring gerust eens binnen.

Goed tuingereedschap is belangrijk voor de aanleg en het onderhoud van de tuin! Kwaliteitsvol materiaal verlicht het werk!

Naast goed tuingereedschap zijn er ook diverse materialen nodig om van uw aanplantingen een succes te maken. Boompalen, boomband, gronddoek, bindtouw, bamboestokken, tuinnetten, ecolat, … we bieden een ruim assortiment aan (kleine) tuinbenodigdheden.

Gezonde planten zijn beter bestand tegen allerlei ziektes en ongedierte. Zet planten op hun juiste standplaats en geef ze voldoende water en voedingsstoffen. Zelfs in de best onderhouden tuinen steken soms problemen de kop op. Vraag ons advies!

Kleurrijke bloembollen zijn onmisbaar in de tuin!
De voorjaarsbloembollen plant je in het vroege voorjaar en je geniet in de zomer van de bloemenpracht! Najaarsbloembollen plant je vanaf september en ze tonen hun kleur vanaf het vroege voorjaar.
De bloembollen zorgen voor kleur terwijl andere planten nog in rust zijn. Plant sieruien tussen siergrassen, crocussen in de gazon, narcissen in een bloembak, …

Tuinieren is in! Met de zaadjes start je met het prille begin! De keuze aan zaden is zeer uitgebreid! We bieden groenten-, kruiden- en bloemenzaden aan. Bonen, sla, wortelen, zonnebloem, basilicum, …

Een mooi gazon is een rustpunt in de tuin en het ideale speelplekje voor de kinderen. We bieden verschillende graszaden aan. Zelf een gazon zaaien is helemaal niet moeilijk, de grondvoorbereidingen zijn wel van groot belang. Vraag ons advies!

Een goede start is essentieel voor mooie en gezonde planten! Zelfs de beste tuinaarde kan na verloop van tijd uitgeput geraken. Voeg bij aanplant de juiste potgrond of bodemverbeteraar toe. Op gepaste tijdstippen meststoffen geven is nodig voor de goede groei van de planten, het zal ze ook resistenter maken tegen ziektes.